Koffers op maat?

Wij maken alles geheel op maat naar jullie wensen

Onze specialiteiten

Ontdek waar wij goed in zijn

Niet opzoek naar maatwerk?

Wij hebben ook een ruim aanbod standaard koffers

Transport en logistiek

Beperk onnodige transportschade

transport en logistiek

Beperk onnodige transportschade

Wanneer jouw kostbare producten vervoerd worden wil je zekerheid dat deze onbeschadigd op locatie arriveren. Insolpa biedt een breed scala aan transportkoffers en kisten.

Van lichtgewicht of sterke waterdichte kunststof koffers tot robuuste aluminium maatwerk kisten voor offshore apparatuur die over de hele wereld vervoerd worden. We analyseren de transportroute van jouw producten en bekijken de omstandigheden die het product moet kunnen weerstaan.

Insolpa beschermt jouw kostbare producten en voorkomt transportschade.

Aluminium Kisten van EnduR

Insolpa EnduR aluminium kisten zijn lichtgewicht maar toch bijzonder robuust en duurzaam. Hierdoor ben je ervan verzekerd de inhoud altijd goed is beschermd. Bijkomende voordelen zijn dat aluminium bestand is tegen extreme weersinvloeden zoals temperatuur, anti- magnetisch is en roestvast.
Insolpa levert de EnduR in zowel 5 standaarduitvoeringen als in maatwerk.

Kunststof koffers

Kunststof koffers zijn populair door hun gebruiksvriendelijkheid en brede inzetbaarheid.
Ze worden dan ook gebruikt binnen verschillende sectoren. Het gladde oppervlak laat zich eenvoudig reinigen, wat in de medische wereld en de High Tech sector een vereiste is.

Insolpa levert een breed scala aan kunststof koffers, in diverse uitvoeringen, kleuren en afmetingen. Leverbaar met een maatwerk schuiminterieur en bedrukking naar wens.

Pelicase

Op zoek naar een koffer die alles aankan? De vrijwel onverwoestbare Peli™ CASE is een robuuste kunststof koffer die gas,- water- en luchtdicht is. Deze lichtgewicht koffer uit Polypropyleen wordt met name toegepast voor transport van kostbare (meet)apparatuur. Met een Peli™CASE ben je verzekerd van kwaliteit en gegarandeerd door 30 jaar garantie.

Elk type Peli™CASE kunnen wij voorzien van een interieur op maat voor een optimale productbescherming.