Koffers op maat?

Wij maken alles geheel op maat naar jullie wensen

Onze specialiteiten

Ontdek waar wij goed in zijn

Niet opzoek naar maatwerk?

Wij hebben ook een ruim aanbod standaard koffers

Fulfilment

Wij nemen het complete proces over

Systeem integratie

Solid-Line

Bij Insolpa zijn we altijd op zoek naar manieren om processen zo simpel en efficiënt mogelijk te maken, voor zowel onszelf als onze klanten. Zo behoort fulfilment ook tot 1 van onze services. Voor ons weinig moeite aangezien de koffer tijdens het productieproces al open is.

Deze service is uitermate effectief wanneer je hier geen tijd voor hebt of het je logistieke proces verstoort, zowel bij een eenmalig project als retourverpakkingen.

Bij retourverpakkingen is het belangrijk dat deze goed nagekeken worden op schade en verontreinigingen, en opnieuw afgevuld worden met de juiste producten en aantallen.

In onze goed uitgeruste fabriek hebben we alle middelen je in deze taken te ontzorgen, van A tot Z, exact zoals jij het wenst. Zo behoort voorraadbeheer ook tot de mogelijkheden. Jij zorgt dat de producten tijdig geleverd worden en wij verzorgen de rest. Indien je dat wenst versturen we nadien de gevulde koffers of kisten naar hun bestemming.

Fulfilment service van Insolpa; eenvoudig en efficiënt.

Integratie van elektronische producten

Naast statische producten krijgen we ook in toenemende mate het verzoek om elektronische producten in te bouwen in onze koffers, zoals camera-en alarmsystemen, verlichting systemen en domotica. Met dit soort producten overtuig je jouw potentiële klant alleen als je deze systemen ook daadwerkelijk werkend kunt demonstreren.

Wij zorgen ervoor dat jij in een handomdraai je complete product-set werkend kunt demonstreren, eventueel zelfs zonder afhankelijk te zijn van een stroomaansluiting.

Ook voor werken op locatie kan een volledige systeemintegratie uitkomst bieden. Laad meerdere apparaten zoals handscanners of meetapparatuur op in de koffer door middel van een ingebouwde accu of een aansluitpunt aan de buitenzijde van de koffer.

Een complete systeemintegratie kan bestaan uit een robuuste aluminium werkkoffer of een kunststof IP67 waterdichte koffer voorzien van laptop en diverse randapparatuur zoals meetinstrumenten om in het veld ook aan de slag te kunnen.

Zo ben jij altijd verzekerd van directe inzetbaarheid bij een presentatie of gebruik op locatie.

Van idee naar concept

Of je de koffer voor presentatiedoeleinden of voor werkzaamheden op locatie inzet, gebruiksgemak staat voorop.
Zo denken we samen na over de meest praktische indeling, het werkproces en de omstandigheden waar de koffer en inhoud tegen bestand moet zijn. Vervolgens ontwerpen we op basis van de verzamelde input een tekening, indien gewenst zelfs foto-realistisch.
Zo zie jij exact hoe het eindproduct eruit komt te zien. Volledig op schaal, tot in detail en indien gewenst in jouw huisstijl.

Maak een afspraak

Wat voor fulfilment of integratie uitdaging je ook hebt, met onze kennis en productiemogelijkheden hebben we altijd een oplossing voor jou in huis!

Benieuwd geworden hoe we je kunnen helpen? Neem contact op en we voorzien je graag van inspiratie en antwoord op je vragen.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Wij beantwoorden graag jouw vragen.

Let's create a fantastic case together