Koffers op maat?

Wij maken alles geheel op maat naar jullie wensen

Onze specialiteiten

Ontdek waar wij goed in zijn

Niet opzoek naar maatwerk?

Wij hebben ook een ruim aanbod standaard koffers

Peli™ Cases

Gebouwd volgens de hoogste normen

peli case

Slogan

Denk je aan het beschermen van kostbare of kwetsbare producten in de meest zware omstandigheden, dan denk je aan Peli™. Onverwoestbaar kunststof, (IP67)waterdicht, stofdicht en luchtdicht.
Wereldwijd de meest geliefde kunststof koffers bij overheden en de industrie, waar de eisen hoog liggen. Peli™ verzekert je van de hoogste kwaliteit, met een levenslange garantie als bewijs.

Peli™ Storm Case™

De Peli™ Storm Case™ is special ontwikkeld voor transport van gevoelige apparatuur in de meest extreme omstandigheden. Deze serie voldoet aan de hoogste normen, waaronder IP67-gecertificeerd. Deze slagvaste koffers zijn gemaakt van hoogwaardig, lichtgewicht HPX™-hars en zijn extreem duurzaam, zelfs bij zeer lage temperaturen.

Ongeacht de grootte of vorm, er is een Peli™ Storm Case™ voor elk soort gevoelige apparatuur. Van kleine waterdichte koffers voor apparaten zoals camera’s of defibrillatoren, tot grote koffers met wielen voor gemakkelijk transport, tot diepere koffers om drones in te huisvesten.

De Peli™ Storm Case™ is volgens hetzelfde uitgangspunt ontworpen als de Peli™ Protector Case™, met één belangrijk verschil: een unieke druk- en treksluiting die automatisch vergrendelt, maar opent met een lichte aanraking. Zo heb je eenvoudig en snel toegang tot de inhoud, onder alle omstandigheden.

Gegarandeerd voor het leven, de Peli™ Storm Case™ 

Peli™ Protector Case™

De waterdichte, drukvaste en stofdichte koffers die deel uitmaken van het Peli™ Protector-assortiment zijn vervaardigd met copolymeer polypropyleen, met behulp van een open celkern en een solide wandconstructie, wat zorgt voor maximale sterkte en duurzaamheid. Deze harde beschermende koffers hebben strenge tests ondergaan voor bescherming tegen het binnendringen van water en stof.

Peli™ Air Case

Tot 40% lichter, zonder in te leveren op prestaties. De Peli™ Air Case maakt het leven van zakenmensen en professionals die veel onderweg zijn een stuk makkelijker.

Peli™ Air cases zijn gemaakt van hoogwaardig lichtgewicht HPX2-hars, Peli’s gepatenteerde productformule die impact resistent is en beschadigingen voorkomt. De 1535 Peli™ Air Case (handbagage met wieltjes) is speciaal ontworpen voor het optimaal beschermen van je te vervoeren goederen tijdens een vliegreis en de 1615 Peli™ Air Case (incheckbagage met wieltjes) voldoet aan de huidige afmetingsvereisten van de meeste luchtvaartmaatschappijen.

Bekijk hier transport voorbeelden

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Wij beantwoorden graag jouw vragen.

Let's create a fantastic case together