Koffers op maat?

Wij maken alles geheel op maat naar jullie wensen

Onze specialiteiten

Ontdek waar wij goed in zijn

Niet opzoek naar maatwerk?

Wij hebben ook een ruim aanbod standaard koffers

Presentatiekoffers

Communicatie met inhoud

Presenteren

Communicatie met inhoud

Een presentatiekoffer is een onderscheidend marketingmiddel. Met een exterieur in de huisstijl van jouw bedrijf of organisatie vergroot je de herkenbaarheid en laat je een professionele indruk achter bij klanten.

Van een eenvoudige vakverdeling tot een op maat gemaakt hardschuim interieur, van een brochure aan de binnenzijde van het deksel tot aan een complete en functionele systeemintegratie. Wat jij wenst te presenteren maken wij waar.

Wij leveren alle soorten, vormen, afmetingen en kleuren en voorzien jouw koffer van je huisstijl, logo en tal van externe en interne opties op maatwerk koffers uit onze fabriek. Zowel ons standaardassortiment als onze maatwerk koffers worden volledig toegesneden op jouw branche om aan jouw wensen te voldoen. Van ICT tot industrie, van levensmiddelen tot medisch specialisme; wij ontwerpen de koffer voor jou.

De eerste indruk

De eerste indruk is gemaakt, alle aandacht gaat naar jouw onderscheidende presentatiekoffer.
De verwachtingen zijn hoog wanneer je de koffer opent… Insolpa zorgt niet alleen voor een pakkend design voor het exterieur, ook het interieur wordt naar jouw wens ontworpen.
Voorafgaand bespreken we uitvoerig jouw wensen en stellen met een gedetailleerd tekening de indeling van de koffer voor.
Je producten strak in een hardschuim interieur? Of komen ze toch beter tot hun recht in een gemonteerd paneel in hoogglans zwart?

Systeemintegratie

In al onze presentatiekoffers kunnen wij jouw elektronische componenten integreren. Voorzien van een accu of een 230Volt aansluiting waarmee jouw producten volledig tot hun recht komen tijdens de presentatie. Lees meer over systeemintegratie in onze koffers op de systeemintegratie pagina.

Interieur op maat

Met een interieur op maat is uw koffer helemaal compleet. 

Dankzij onze alles-onder-een-dak fabriek zijn wij in staat je te voorzien van de best passende oplossingen die volledig aansluiten op jouw wensen.

Kom met ons om tafel en laat je inspireren. De mogelijkheden zijn verrassender dan je denkt!

Bekijk hier meer voorbeelden

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Wij beantwoorden graag jouw vragen.

Let's create a fantastic case together