Koffers op maat?

Wij maken alles geheel op maat naar jullie wensen

Onze specialiteiten

Ontdek waar wij goed in zijn

Niet opzoek naar maatwerk?

Wij hebben ook een ruim aanbod standaard koffers

KUNSTSTOF KOFFERS

Solid-Line

Kuststof koffers

Solid-Line

Met een ESP kunststof koffer uit de Solid-Line serie ben je verzekerd van kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en veelzijdige inzetbaarheid.

Zo laten ze zich prima laten inzetten als gereedschapskoffer, transportkoffer of presentatiekoffer.

Doordat kunststof zich door het gladde oppervlak eenvoudig laat reinigen zijn deze koffers uitermate geschikt voor inzet in sectoren waar hygiëne vereist is, zoals de medische branche en de High Tech sector bijvoorbeeld.

ESP-Serie

Insolpa stelt je graag de ESP-serie voor; koffers met een frisse uitstraling en een modern design, met een aantal uitzonderlijke voordelen. De koffer kan op 90 graden open blijven staan en heeft metalen scharnierpennen. De serie bestaat uit 8 standaard afmetingen en elke afmeting is verkrijgbaar in 9 standaard kleuren.

Je kunt de ESP personaliseren door de kleur van de sluitingen en de kleur van de koffer af te stemmen op de huisstijl van je organisatie. Ook kunnen we deze koffer voorzien van een bedrukking naar wens.

Of je nu actief bent in de Industriële, medische of hightechsector, de ESP-Serie voorziet in je behoeften.

Vernieuwd design met uitgebreide mogelijkheden

De ESP-serie is de nieuwste reeks kunststof koffers. Naast de bijzondere prijs / kwaliteitsverhouding kenmerken de koffers zich door hun professionele uiterlijk en robuuste bouw.  Hierdoor is de ESP-serie bijzonder geschikt voor je productpresentatie of verpakkingsproject.

Wil je graag elementen uit je huisstijl terug laten komen in de koffer? Door een ruim aanbod kleuren koffers en sluitingen zijn er veel combinaties mogelijk. Natuurlijk kunnen we ook de ESP-serie helemaal naadloos in je organisatie passen met een schuiminterieur en bedrukking naar wens.

Bedrukking of In-Mould Labeling ( IML )

De ESP-serie is uit te voeren met een bedrukking naar wens. Heb je een gering aantal nodig? Dan is een zeefdruk of digitale print de juiste optie.

Exclusief voor de ESP-serie: bij grotere afnames kunnen we je logo op een bijzondere manier verwerken, namelijk door middel van In-Mould Labeling techniek.

In-Mould Labeling (IML) is een productietechniek voor kunststof verpakkingen waarbij omhulsel en bedrukking één worden. Doordat de bedrukking niet op maar in het kunststof wordt geplaatst is deze zeer slijtvast.

 Je bedrukking kan zowel aan de voor- als achterkant van de koffer worden aangebracht en, indien gewenst zelfs aan de binnen- en buitenkant of de zijkant van de koffer. Hierdoor wordt je koffer echt een onderdeel van je product.  Wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

Bekijk hier transport voorbeelden

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Wij beantwoorden graag jouw vragen.

Let's create a fantastic case together