Koffers op maat?

Wij maken alles geheel op maat naar jullie wensen

Onze specialiteiten

Ontdek waar wij goed in zijn

Niet opzoek naar maatwerk?

Wij hebben ook een ruim aanbod standaard koffers

Over ons

Insolpa is ontstaan vanuit de behoefte om te kunnen presenteren met kwaliteit. Van kisten naar innovatieve koffers met zwevend binnenwerk. Van standaard koffers naar maatwerk koffers naar wens van de klant; het doel is hetzelfde gebleven. Het is onze missie om samen meerwaarde te leveren aan jouw producten.

Slimmer, efficiënter en aantrekkelijk

Dat moet verpakken zijn volgens ons. Ben je op zoek naar een manier om transportschade te voorkomen, of wil je jouw product volledig tot zijn recht laten komen bij de klant? Waarom niet beide? Wij gaan de uitdaging met je aan.

Wij zijn geen leverancier, wij zijn adviseur

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed a maximus lorem. Nulla eu arcu diam. Fusce felis mauris, vestibulum a ligula a, convallis efficitur justo. Donec id dolor urna. Duis tristique vitae tortor ut viverra. Maecenas ornare commodo ex id feugiat. In hac habitasse platea dictumst. Fusce sollicitudin ipsum sed maximus volupat.

Tjarco van der Horst

Adviseur Insolpa B.V.

Onze geschiedenis

Verpakken opnieuw uitvinden: met dit idee is in 2010 Insolpa opgericht. Vanuit de maquettebouw ontstond de behoefte aan een flightcase welke de meest gevoelige maquettes zonder schade kon overbrengen.

Uit deze behoefte kwam een flightcase voort met een gedempt zwevend binnenwerk: een primeur.
Deze innovatie hebben we vervolgens ook toegepast op andere kostbare en gevoelige producten in verschillende sectoren en zorgde voor een reductie van wel 86 procent op transportschade.

Naast het voorkomen van schade bleek al snel dat er nog meer besparingen mogelijk waren.

Zo bleek dat veel producten werden getransporteerd in te grote of te zware verpakkingen.

Door actief naar de klant te luisteren, mee te denken en de transportroute te doorgronden ontwikkelde wij een lichtgewicht maar sterke koffer welke in ieder gewenst formaat geproduceerd kan worden.

Hierdoor is een aanzienlijke besparing op ruimte en gewicht tijdens transport mogelijk.

Dankzij de mogelijkheden die maatwerk bieden hebben wij ons proces om weten te buigen; de transportroute werd bepalend voor de verpakking.

Een verandering die zich uitte in maximale efficiëntie. Deze ontwikkelingen bleven niet onbekend; al snel kreeg Insolpa vraag vanuit de markt om deze koffers ook als presentatiemiddel te produceren.

Met bedrukking in de huisstijl van het bedrijf en compleet voorzien van maatwerk schuiminterieur. Door de diversiteit aan uitdagingen groeide de mogelijkheden steeds verder, inmiddels zo ver dat we een compleet assortiment aan koffermodellen bieden, van standaardmodellen tot onze kracht en passie; maatwerk.