Koffers op maat?

Wij maken alles geheel op maat naar jullie wensen

Onze specialiteiten

Ontdek waar wij goed in zijn

Niet opzoek naar maatwerk?

Wij hebben ook een ruim aanbod standaard koffers

Aluminium kisten

EnduR

Aluminium kist EnduR met interieur op maat

Aluminium kisten

EnduR

Aluminium kist EnduR met interieur op maat

De ijzersterke eigenschappen van Aluminium kisten.

 

 
Aluminium kisten zijn de ideale keuze wanneer je te maken hebt met uitdagende omstandigheden zoals vocht, stof en extreme temperaturen tijdens het transporteren van je goederen.

Insolpa stelt je graag de EnduR serie Aluminium kisten voor, Ijzersterk van buiten, beschermend van binnen.

Transportkist waar een zware Landrover op staat

Aluminium kisten zijn sterk en duurzaam.

Wanneer naast beschermen tegen transportschade ook het beschermen tegen weersinvloeden in het spel komt, volstaan de meeste koffers of flightcases niet meer. Denk daarbij aan extreme hitte of kou, vocht of statische elektriciteit. Ook als het gaat om gevaarlijke goederen is een aluminium kist de aangewezen kandidaat door de uitstekende chemisch resistente eigenschappen van het aluminium.

De EnduR kisten serie is volledig opgebouwd uit hoge kwaliteit aluminium, zonder toepassing van losse verbindingen en profielen zoals gebruikelijk bij conventionele flightcases. Uit het robuuste ontwerp wat bestaat uit diverse zettingen van het aluminium, in combinatie met verzinkte stalen hoekbeschermers,  verkrijgt de EnduR zijn unieke hoge sterkte, wat tevens meteen zorgt voor een strak en minimalistisch uiterlijk.

Specificaties

Aluminium kist op maat met bokwielen in bedrijfshal
EnduR aluminium kist in bedrijfshal voorzien van interieur op maat

Aluminium kisten op maat gemaakt.

Naast het standaard aanbod biedt Insolpa de EnduR kisten serie ook aan als maatwerk, zodat we samen altijd tot de meest efficiënte oplossing komen die past bij je product en organisatie.
Gebruik je nu flightcases of kisten die te groot en zwaar zijn waardoor er onnodige transportkosten worden gemaakt?  Of snel aan vervanging toe zijn door het gebruik in bijzondere omstandigheden?

Samen doorgronden we je product, werkwijze en transportflow om een gericht advies uit te kunnen brengen. Past alles in 1 kist, of is het slimmer om de goederen te verdelen in meerdere, aan elkaar te koppelen kisten? Vormt een maatwerk hardschuim interieur de ultieme bescherming of ontwerpen we een aluminium binnenwerk voorzien van opspanklemmen? We zijn benieuwd naar je vraagstuk!

Bekijk hier transport voorbeelden

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Wij beantwoorden graag jouw vragen.

Let's create a fantastic case together