Koffers op maat?

Wij maken alles geheel op maat naar jullie wensen

Onze specialiteiten

Ontdek waar wij goed in zijn

Niet opzoek naar maatwerk?

Wij hebben ook een ruim aanbod standaard koffers

Technology Update | Smart Supply Network: Advanced Manufacturing Logistics

Over de klant

Dit bedrijf richt over de hele wereld operatiekamers in. Ze starten op locatie met een zogenaamd ‘blank canvas’; een lege ruimte waar na hun werkzaamheden een volledige OK wordt afgeleverd, die na sterilisatie klaar is om in gebruik genomen te worden. Om dit voor elkaar te krijgen is een breed scala aan gereedschappen nodig, maar de toolkit moet juist zo compact mogelijk uitgevoerd worden om flexibel te kunnen werken. Doordat de werkzaamheden wereldwijd plaatsvinden, wordt de toolkit per bus of vliegtuig vervoerd. Robuustheid was daarbij een absolute must, zowel vanwege het grote gewicht van de kit, maar ook de hoeveelheid kilometers die ermee afgelegd wordt.

Vernieuwing van de huidige vloot

15 jaar geleden heeft een klant uit de medische sector 25 toolkits gekocht bij Faes. Inmiddels zijn deze aan vervanging toe en zodoende komen ze terug bij The Packaging People. Er blijken namelijk niet veel andere bedrijven te zijn die hetzelfde kunnen aanbieden. Gelijksoortige oplossingen, uit een of the shelf assortiment bijvoorbeeld, zijn te vinden in de muziekindustrie in de vorm van DJ kisten. De uitvoering daarvan is echter te ver gestandaardiseerd en daardoor niet toereikend voor het werk dat deze klant doet.

Drie partijen komen samen tot een vernieuwd ontwerp

Dankzij het draaien van een pilot met drie testcases is er feedback verzameld en gezamenlijk met de gereedschappenleverancier van de klant zijn er oplossingen bedacht. Een perfect samenspel van drie partijen die zo tot nieuwe en innovatieve ideeën zijn gekomen. De toekomstige toolcase wordt bijvoorbeeld een stuk lager, wat een must was, dankzij in maat verstelbaar gereedschap dat minder ruimte inneemt. Drie partijen zijn zo samen tot een volledig vernieuwd ontwerp gekomen en de toolkit is na productie weer helemaal up-to-date en voldoet aan de huidige standaards.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Wij beantwoorden graag jouw vragen.

Let's create a fantastic case together