Koffers op maat?

Wij maken alles geheel op maat naar jullie wensen

Onze specialiteiten

Ontdek waar wij goed in zijn

Niet opzoek naar maatwerk?

Wij hebben ook een ruim aanbod standaard koffers

Aluminium Koffers

By creating one-of-a kind cases

Slim verpakken is een kunst

Of jouw koffer bescherming moet bieden aan je producten of als presentatiemiddel gebruikt wordt, de koffers van Insolpa worden altijd op maat gemaakt naar jouw wensen. Wij analyseren jouw vraagstuk en eventuele transportroute van jouw koffer om een koffer te ontwerpen die bij jou past. Dankzij een efficiënte indeling van het interieur voorkom je onnodig grote en zware koffers. Creëer herkenbaarheid bij jouw klant en personaliseer de koffer met jouw logo en huisstijl. Een op maat gemaakt interieur waar je producten perfect geordend maakt het plaatje compleet. Hoe eenvoudig of complex jouw vraagstuk ook is: Insolpa maakt de koffer op maat van jouw wensen.

Aluminium Koffes op maat

De EasyR is een lichtgewicht aluminium koffer gemaakt van duurzame componenten van de hoogste kwaliteit. De EasyR is verkrijgbaar in 5 verschillende hoogtes en volledig te personaliseren met een full-color bedrukking en schuiminterieur op maat.

Standaard koffers

De AluR is een aluminium koffer volledig op maat geproduceerde waardoor deze aan al jouw wensen kan voldoen. Van maat tot het toepassen van uw huisstijl, alles is op jouw wensen af te stemmen.

LitR

De LitR is onze lichtgewicht koffer met brushed aluminium look. Met deze koffer heb je de vrijheid om verschillende vormen te kiezen.

LitR lichtgewicht presentatiekoffer
Aluminium koffer op maat voorzien van schuiminterieur waar Belgesto Prosecco flessen in het schuiminterieur liggen

Onderscheid in maatwerk

Of je nu op locatie aan het werk bent met kostbare apparatuur, onderweg bent naar een zakenrelatie met een nieuwe productlijn of werkende elektronische producten toont aan een klant; met een maatwerk koffer van Insolpa ben je altijd verzekerd van de beste presentatie.

Omdat ieder vraagstuk uniek is gaat maatwerk verder dan alleen de maatvoering. Tijdens het intakegesprek inventariseert jouw adviseur alle details. Wanneer we jouw wens volledig in kaart hebben gebracht gaan onze ontwerpers aan de slag.

1.

Intake

Tijdens het intakegesprek komen we door middel van de juiste vraagstelling tot de kern van je behoeften. Op basis van deze analyse kunnen we gericht adviseren en de best passende mogelijkheden en materialen tonen om samen een concept te bepalen.

2.

Concept

In de conceptfase werken we de besproken mogelijkheden uit. Een fotorealistisch 3d ontwerp geeft je een voorstelling hoe de koffer eruit komt te zien, inclusief gewenste bedrukking.
Je ontvangt het 3D ontwerp samen met een gedetailleerde offerte. De offerte is gebaseerd op de besproken aantallen of staffels om jouw transparantie te bieden.

3.

Ontwerp

Ben je tevreden met ons voorstel en advies? Dan werken we het concept tot in de kleinste details uit, inclusief een voorstelling van het maatwerk schuiminterieur met daarin de positionering van jouw producten. De nieuwe versie van het gedetailleerd fotorealistische ontwerp zorgt ervoor dat jij precies kunt zien hoe jouw koffer eruit komt te zien

4.

Prototype

Wanneer je het ontwerp wil ervaren of wanneer goedkeuring nodig is, bieden wij de mogelijkheid tot het bouwen van een prototype. Wil je nog een wijziging doorvoeren? Dan nemen we deze samen door, passen de offerte aan en gaan over tot productie na goedkeuring.

5.

Productie

Jouw ontwerp wordt omgezet in werktekeningen een werkorder waarna productie van jouw order wordt ingepland. Bij aanvang van productie worden de machines ingesteld om de materialen efficiënt te bewerken waarna assemblage plaatsvindt door onze ervaren medewerkers. Na productie worden de koffers onderworpen aan een eindcontrole en bij goedkeuring schoongemaakt, ingepakt en verstuurd naar het opgegeven adres.

Snel een oplossing nodig?

Bekijk ons ruime aanbod standaard koffers

Aluminium koffer zwart
EasyR

Standaard leverbaar in 9 verschillende maten

Kunststof koffer geel
Entry-line

Leverbaar in 8 maten en 8 verschillende kleuren

Kunststof koffer blauw
Solid-line

Hoge belastbaarheid door verstevigde wafelstructuur

Peli Air Case 1637 zwart
Peli Cases

Licht gewicht zonder afbreuk te doen aan de duurzaamheid

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Wij beantwoorden graag jouw vragen.

Let's create a fantastic case together