Promotiekoffer op maat

van Insolpa kunnen dit voor u regelen. De promotiekoffers worden compleet op uw bedrijf gemaakt. Hiermee kunt u uw producten op professionele wijze tonen aan potentiële klanten.

De promotiekoffer wordt voor u aan de hand van uw wensen en eisen ontworpen. Het interieur van de koffer kunt u zelf kiezen en ook uw logo kunnen wij hier in bedrukken. Zo kunt u altijd een perfecte eerste indruk achterlaten. U kunt deze kisten bijvoorbeeld gebruiken als promotie make-up koffer.

Promotiekoffers op maat gemaakt

  • Productie in eigen huis;
  • Snelle levering van de producten;
  • Op maat gemaakte koffers, inclusief interieur en logo naar uw keuze;
  • Uitgebreid aan koffers;
  • Diverse kwaliteitsklassen, kleuren en afmetingen;
  • Oplossingen op maat voor kwetsbare producten.

Hebt u interesse in onze promotiekoffer die voor u op maat gemaakt wordt? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan aan de slag met een ontwerp voor uw unieke promotiekoffers.

Aluminium koffers

De flightcases kunnen gemaakt worden van aluminium. Deze koffers zijn zeer geschikt voor de bescherming van producten die u als vertegenwoordiger vervoert. Aluminium is niet beïnvloedbaar door extreme hitte en kou. Uw producten blijven dus goed beschermd tijdens transport.

Tevens is aluminium licht in gewicht maar tegelijkertijd wel sterk, robuust en slagvast. Als u hoge eisen stelt aan de bescherming van uw producten, is een promotiekoffer van aluminium een zeer goede optie. De binnenkant is bekleed met schuim zodat uw producten netjes blijven zitten en niet beschadigd raken.

Kunstof koffers

Onze promotiekoffers van kunstof zijn ook zeer robuust en zo zien ze er ook uit. Uw producten worden in de zwaarste omstandigheden bescherms in de kisten. De koffers zijn dubbelwandig en beschermen uw producten dus optimaal. Tevens zijn de koffers zeer licht in gewicht.

Met de presentatiekoffer wordt op een doordachte manier ingedeeld en vormgegeven. De presentatiekoffers worden op deze manier mooie displays. De boodschap die u wilt overbrengen krijgt op deze manier meer impact.

 

Wij maken de promotiekoffers compleet op maat voor u

Bestel een promotiekoffer op maat

Wilt u meer informatie over onze producten? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 010 – 524 0499 of stuur een e-mail. Dit is geheel vrijblijvend. Wij gaan graag aan de slag met een uniek ontwerp voor de promotiekoffer voor uw bedrijf. Ook uw specifieke wensen en eisen worden hierin meegenomen.